Frågor och svar

Om du är ute efter riktigt roliga presenter på nätet kanske du har en del frågor. Dels när det kommer till presenttips, men även lite mer generella frågor. Vi på Bästapresenten.se finns självklart här för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar.

På denna sida har vi därför samlat de vanligaste frågorna när det gäller att köpa roliga presenter på nätet. Skulle du ha ytterligare funderingar kan du alltid kontakta oss via mail så ska vi försöka hjälpa dig så gott vi kan.

Hur hittar jag roliga presenter på nätet?

Eftersom vi på Bästapresenten.se har specialiserat oss på just detta, rekommenderar vi att du tar en titt på vår smarta topplista. Vi har nämligen gjort jobbet åt dig då vi samlat flera presentbutiker på ett och samma ställe. Med hjälp av topplistan kan du hitta rätt snabbare och du kan dessutom jämföra butiker med varandra.

Hur hittar jag billiga presenter?

Även här kan vi rekommendera att du tar hjälp av topplistan som du hittar på vår startsida. Här kan du snabbt klicka dig in hos olika butiker för att se vilka priser de erbjuder. Andra bra tips är att hålla lite extra koll i rea-tider och att signa upp för nyhetsbrev. På så sätt missar du aldrig förmånliga kampanjer och erbjudanden.

Varför ska jag handla presenter online?

Det finns många fördelar med onlinehandel. Dels sparar du mängder med tid och du slipper även stressa över stängningstider. Internet stänger aldrig, så du kan handla i princip när som helst på dygnet. Dessutom är utbudet större och därav blir priserna oftast lägre. Och hur kul är det egentligen att trängas i folkfyllda butiker? Handlar du på internet kan du göra detta i soffan, i sängen, på bussen eller varför inte i badet?

Hur går det till när jag köper en upplevelse?

Det fungerar som en vanlig onlinebutik. Du tittar igenom utbudet, lägger din valda upplevelse i kundkorgen och betalar med kort eller via faktura. Därefter kan du välja om du vill få ett värdebevis på upplevelsen via mail eller post. Om du väljer post kommer värdebeviset levereras i en fin presentbox och väljer du att få den via mail kan du skriva ut den direkt. Det senare alternativet passar utmärkt om du behöver hitta en bra present riktigt snabbt.

Vilka typer av upplevelser finns det?

Utbudet av upplevelsepresenter är idag mycket stort. Du hittar allt ifrån kryssningar, vinprovningar, middagar och spabehandlingar till fallskärmshopp, testkörning av snabba bilar och olika friluftsaktiviteter.

Jag har slut på fantasi, vad gör jag?

Detta är anledningen till varför Bästapresenten.se finns här för dig. Vi vill hjälpa dig hitta roliga presenter, men även ge dig den inspiration som ibland kan behövas lite extra. Titta igenom våra artiklar för att få fantastiska tips på roliga presenter!

Kommentarer inaktiverade.

Topp 3 företag
Coolstuff

90 dagars öppet köp & snabb leverans

2 års garanti på alla varor

Läs mer om Coolstuff:
Roliga prylar

1 års garanti & snabb leverans

Öppet köp 30 dagar

Läs mer om Roliga prylar:
Partykungen

Snabb leverans & öppet köp

Tryggt & säkert!

Läs mer om partykungen: