Presenter till honom

Är du ute efter roliga presenter till pappa, pojkvän eller en manlig vän? Att hitta presenter till honom är inte alltid så enkelt som det låter. Om du dessutom har köpt presenter till honom under flera års tid kan uppgiften bli ännu svårare. Det är trots allt inte enkelt att hålla igång både sin fantasi och kreativitet under en längre period.

Om du till exempel haft en pojkvän under några år kanske du börjar få slut på idéer efter alla födelsedagar och högtider. Kanske har din pappa, farfar eller morfar redan fått alla de klassiska presenterna? Då kan det vara skönt at få lite tips på vägen och det är just därför vi finns här för dig. I denna artikel ska vi nämligen samla våra bästa tips på roliga presenter till honom.

Upplevelsepresent – passar de flesta

Eftersom utbudet av upplevelser idag är så stort så finns det något som passar de flesta. Att ge bort en upplevelse i present kommer garanterat göra succé, dels eftersom det inte är någon ”vanlig” present och dels för att den innebär ett minne för livet. En slips eller en kaffekopp kan självklart vara omtänksamt och fint, men om den till exempel går sönder eller försvinner kan den lätt glömmas bort. Ett minne lever dock alltid kvar.

Att hitta en upplevelse som passar din släkting, partner eller vän är knappast svårt. Ännu enklare blir det om du använder dig av vår smarta och smidiga topplista. Där har vi nämligen samlat flera företag som erbjuder just upplevelser. Du hittar allt ifrån vinprovningar och kryssningar till snabba bilar och spaupplevelser.

För musikälskaren – trådlösa hörlurar

Om din partner, släkting eller vän ständigt går med headset i öronen, kanske ett par trådlösa hörlurar kan vara en bra present. Kanske har du hört honom klaga på att sladdarna alltid är i vägen när han är på gymmet med musik i öronen? Eller kanske har du någon gång sett hans frustration när headsetets sladd återigen börjar glappa?

Ett trådlöst headset kan då vara den perfekta presenten för den som tycker om att lyssna på musik, ljudböcker eller radio i mobilen. Att slippa jobbiga och irriterande sladdar kan göra underverk för både vardagsliv och humör. Och när det gäller roliga presenter måste väl ändå ett trådlöst headset finnas med på listan?

För den aktive – smart träningsarmband

Den perfekta presenten till den som gillar att röra på sig måste ändå vara ett smart och smidigt träningsarmband. Med hjälp av detta armband kan han enkelt hålla koll på förbränning, antal kilometer, puls, tid och mycket annat. Har du en partner, släkting eller vän som gillar att träna, promenera eller bara hålla lite koll på kroppen så är detta en fantastisk present.

Vi garanterar att ett träningsarmband kommer göra succé. Du hittar flera butiker som säljer just sådana armband i vår topplista på startsidan.

Kommentarer inaktiverade.

Topp 3 företag
Coolstuff

90 dagars öppet köp & snabb leverans

2 års garanti på alla varor

Läs mer om Coolstuff:
Roliga prylar

1 års garanti & snabb leverans

Öppet köp 30 dagar

Läs mer om Roliga prylar:
Partykungen

Snabb leverans & öppet köp

Tryggt & säkert!

Läs mer om partykungen: