Till bröllop

Att ge bort en bröllopspresent är inte direkt det enklaste. Valmöjligheterna är många och har man aldrig tidigare gått på ett bröllop så kan det vara svårt att veta vad man bör köpa. Ska man satsa på roliga presenter? Romantiska presenter? Eller ska man satsa på nödvändiga presenter till exempelvis hemmet? Som sagt, det är ett svårt val. Ett bröllop är trots allt en stor och viktig tillställning i brudparets liv och rätt presenter kan göra stor skillnad för deras dag.

I denna artikel kommer vi ge dig våra bästa tips på passande men roliga presenter till bröllopet. Vi hoppas att vi kan sätta din kreativitet och din fantasi i rullning.

Ge bort vackert porslin

Att ge bort vackert porslin är en klassiker när det kommer till bröllop. Detta är inte bara en vacker och omtyckt present, det kan även vara något som brudparet faktiskt behöver. Om de redan skulle ha porslin kan de använda det porslin de får av dig som ett ”finporslin” eller som reserv. Hur som helst så kan det sällan gå fel.

Det finns flera olika butiker som säljer vackert porslin till fina priser. Några av dessa hittar du i vår smarta topplista på startsidan. Kanske kan du gå ihop tillsammans med din partner eller en vän och köpa ett lite finare och dyrare porslin? Vi garanterar att brudparet kommer uppskatta denna present!

Satsa på en upplevelsepresent för två

När det gäller roliga presenter så är en upplevelsepresent något som alltid går hem, oavsett tillställning eller högtid. Det blir dessutom allt mer populärt att ge bort upplevelser i present och detta tycker vi såklart är positivt. Varför bara ge bort en fysisk pryl när du kan de bort ett fantastiskt minne för livet?

Eftersom utbudet av upplevelser är så stort så finns det garanterat en upplevelse för två som passar brudparet. Varför inte skicka iväg dem på ett avkopplande spabesök eller en trevlig kryssning? Om du är ute efter lite billigare alternativ som finns det alltid vinprovningar och middagar att välja emellan. Vill du slå på stort kan du alltid låta dem åka på en spännande helikoptertur eller hoppa fallskärm. Att hitta fina och roliga upplevelser är knappast svårt och vi garanterar att din upplevelsepresent kommer göra succé på bröllopets presentöppning!

Finare hushållsmaskiner

En annan klassisk present att ge bort på bröllop är smarta hushållsmaskiner. Det kan till exempel röra sig om designade kaffe- eller tebryggare, en smart matberedare eller en dyrare mixer. Även om detta må låta lite tråkigt, så är detta trots allt presenter som kan göra stora skillnader i brudparets vardagsliv. Vi lovar att de kommer att bli glada för sin nya hushållsmaskin!

Ett tips när det gäller denna typ av present är att i förväg kolla med övriga gäster om de köpt något likadant. Om du inte har möjlighet till detta bör du såklart alltid spara kvittot så att brudparet kan byta maskin om de fått två likadana.

Kommentarer inaktiverade.

Topp 3 företag
Coolstuff

90 dagars öppet köp & snabb leverans

2 års garanti på alla varor

Läs mer om Coolstuff:
Roliga prylar

1 års garanti & snabb leverans

Öppet köp 30 dagar

Läs mer om Roliga prylar:
Partykungen

Snabb leverans & öppet köp

Tryggt & säkert!

Läs mer om partykungen: